Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

L'espai per habitar

Imatge: 
©Jordi S. Carrera

Els alumnes i professors del màster de Disseny i Producció d'Espais proposen noves formes d'habitar que superen i modifiquen els estàndards convencionals als que estem acostumats.

Ho han fet a través d'un exercici d'alt caràcter crític i teòric sorgida d'una hipòtesi de treball que, amb diversos condicionants i limitacions, permet obtenir propostes suggerents.

L'espai d'intervenció és un volum en forma de cub de 4,8x4,8x4,8m que ofereix una planta de 23,00m² i una volumetria de 110,59m³. Aquest espai es troba en un entorn urbà indefinit, del qual no en tenim referències, i l'única relació amb l'exterior és la porta d'accés.

L'habitatge en qüestió està pensat per a una persona sola de mitjana edat que treballa i estudia, ocasionalment viu en parella i rep periòdicament els seus fills preadolescents fruit d'un matrimoni anterior.

Com a activitat paral·lela a l'exposició de maquetes, es realitzarà una taula rodona en la qual un grup de professors del màster Disseny i Producció d'Espais es reuniran per parlar d'interiorisme i com des del màster es viu i es treballa aquesta especialitat de l'arquitectura.

L'interioritat d'un espai arquitectònic és tot allò que queda darrera la pròpia arquitectura i com, a diferència d'aquesta, l'interiorisme es modifica a una velocitat i a un ritme molt més ràpid. El canvi d'usos, de comportaments, de necessitats i de requeriments fan que els espais pensats per a una utilitat i un temps concrets siguin modificats per les noves necessitats. Ens agrada parlar de construir sobre el que ja està construït i no de destruir, ja que precisament el disseny d'interiors no destrueix l'arquitectura sinó que la reconstrueix des d'una altra òptica molt més vital.

Versió per a imprimirPDF version