Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

IV edició ARQUITECTES sXXI

La Delegació d’Osona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya acull la IV edició d’ARQUITECTES s. XXI, una exposició que recull Projectes Fi de Carrera emplaçats a la comarca d’Osona o projectats per arquitectes osonencs. És una mostra del camí realitzat a les escoles d’arquitectura, i alhora un lligam entre el primer projecte que dissenya l’arquitecte, i la possibilitat de construcció que això representa.

Els projectes que s’hi poden veure són: Centre d’arts culinàries a Taradell, de Marta Arranz; Centre d’Interpretació del Quaternari a Viladecans, de Carla Bach; Centre Social “L’Asunción” al Poblenou, de Sandra Barcons; Proposta de reactivació de Les Adoberies de Vic, d’Elena Castellà; Biblioteca Pública a Caldes de Malavella, de Marçal Codina; Biblioteca Comarcal de Vic, d’Ester Coma; Institut del Teatre – Reintegració del barri del Seminari Vell de Vic, de Carla Dinarès; Mercat Municipal a Vic, de Maria Giramé; Adoberies Reset, de Sergi Mateos; Museu “Santiago Ydañez” a Jaén, de Cristina Reches; Campus Gastronòmic a Les Adoberies de Vic, de Míriam Sánchez; Mercat Municipal de Vic, d’Olga Serra; Complex Cultural i reordenació de l’entorn de la vila de Llançà, de Roger Trias; Hotel a Londres, de Pau Vilar; Les Adoberies de Vic, de Guillem Villanueva; i Centre de Disminuïts Físics a Vic, de Laura Vivet.

L’exposició compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Vic, Vidres Barnolas SA, Corretja, Roura-Anglada SA, Pradell, Big Mat Gil, Construccions Ferrer i Ascensors Serra. 

El 5 d’abril, a les 11 h, hi haurà l’acte d’inauguració, amb alguns dels participants de l’exposició.
 
Podeu consultar la nota de premsa
 
Versió per a imprimirPDF version