Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

FUSIÖ

FUSIÓ és una projecció de cinc obres, en seqüències de dues imatges fusionades darrere les mirades d’uns paisatges interiors i exteriors. D’uns orígens de paisatges nocturns amb 6x6 a un present d’arquitectures diürnes amb píxels, la fotografia esdevé una fusió de paisatges arquitectònics en la memòria, amb infinites seqüències digitals; imatges difoses i enllaçades en la superposició d’un recorregut dipositat en capes d’informació digitalitzada en frames i píxels.

Un tractament digital fusiona diverses imatges per mitjà de la subexposició o sobreexposició del color o de la llum, generant el moviment d’una nova imatge en l’abstracció d’aquest record a través de la informació d’infinites mirades a l’obra. Seqüències retingudes en la retina lluminosa i fusionades en un intermitent fons negre.

Amb Mostra de Fotografies d’Arquitectes, el COAC Girona vol donar a conèixer el treball dels arquitectes Josep M Torra Pla, Oriol Roselló, Xavier Moliner, Narcís Reverendo, Josep M Fortià, Elisenda Massot, Marc Torra i Xavier Vilagran, gràcies als quals s'ha pogut tirar endavant aquest projecte.
Versió per a imprimirPDF version