Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Figueres acull l'exposició dels Premis d'Arquitectura de Girona 2014

L'exposició Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2014, comissariada pels arquitectes M. Clara Riera, Pere Fina i Albert Bosch, recull les trenta-una propostes que aquest any han quedat seleccionades, juntament amb el Premi Jurat de la Indústria i el Premi Jurat de la Cultura 2013.

Els Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona es van convocar per primera vegada l’any 1997 amb la finalitat de valorar i divulgar la bona arquitectura produïda dins l’àmbit territorial de la província, i propiciar així el debat arquitectònic necessari en una societat plural i participativa com la nostra. Els premis de Girona són els primers i únics de caràcter anual dels vuit que actualment dóna el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a través de les seves demarcacions, delegacions i seus.

Una constant d'aquests guardons ha estat la voluntat de conjugar un jurat format per arquitectes vinculats a les diferents vessants de l’arquitectura i amb una àmplia representació territorial. D’aquesta manera, el certamen ha comptat amb la presència d’arquitectes com ara Lluís Nadal, José Antonio Martínez Lapeña, Javier Frechilla, Esteve Bonell, Francisco Javier Mangado, Javier García-Solera, Carlos Meri Cucart, Josep Lluís Mateo, Alfredo Payá, Ramón Vilalta, Emilio Tuñón Álvarez, Carles Ferrater, Xavier Monteys, Carme Pinós o Jordi Garcés entre altres professionals.

Premiant la bona arquitectura es reconeix l’esforç dels agents que participen en el procés d'edificació (tècnics, constructors, promotors...), amb l’esperança que aquestes accions derivin en un major interès i cura per les nostres ciutats i el nostre territori.

Versió per a imprimirPDF version