Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició Premis Ajac IX

La Demarcació de Tarragona del COAC enceta la itinerància de l’exposició de la novena edició dels Premis AJAC, que valoren l’emprenedoria, la recerca, els projectes i les obres més rellevants dels arquitectes joves que s'han realitzat en el període 2012-2013.

L’exposició pretén donar a conèixer la producció dels arquitectes joves i, ara més que mai, seguir recolzant la seva projecció.

El dia 5 de febrer a les 19.30 h s’inaugurarà l’exposició a la Sala d'Exposicions de la Demarcació i es farà la primera conferència “inexperiència #1“ on intervindran:

- CREU DE'N BLAU _ Jordi Mitjans i Bernat Colomé, premiats a la categoria B2 Urbanisme i Paisatgisme (obra no realitzada)

- PLATYPUS_Alfons Güell, premiat a la categoria C1 Articles

- 7 DIES 7 NITS_Maria Botia, Marc Agustí i David Capellas, premiats en la categoria A2 Urbanisme i paisatgisme (obra realitzada)

Al finalitzar la conferència es farà un sopar-col·loqui amb els conferenciants al restaurant Barhaus. Si esteu interessats en assistir-hi, us podeu adreçar a tarragona@coac.cat. Preu 18€.

Els premis de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC), s’inicien l’any 1996 amb el propòsit de mostrar a la societat la qualitat de les propostes dels joves arquitectes i amb la finalitat de donar a aquests professionals emergents una bona difusió de la seva feina. 

Versió per a imprimirPDF version