Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició "La casa que volem"

Imatge: 
© Solvia

Com incideixen en l’habitatge els canvis que la societat està experimentant? Com hauria d’adaptar-se l’habitatge als diversos models de família i a les seves necessitats vitals al llarg del temps? En definitiva, com és la casa que volem?

Amb l’objectiu de promoure la reflexió al voltant de l’habitatge col·lectiu i amb el repte de desenvolupar nous conceptes d’habitatge que responguin als models socials, econòmics, tecnològics i ambientals actuals Solvia va convocar Benvingut a Casa – Premi Solvia a la Innovació en el disseny de l’habitatge. La iniciativa va gaudir de la participació de 237 equips de professionals, dels quals el jurat va seleccionar-ne nou com a finalistes del Premi. Donada la qualitat dels projectes presentats, es va decidir convocar el Concurs restringit d’habitatges al Carrer Pujades de Barcelona, tot convidant els nou equips finalistes del Premi a traslladar les seves propostes eminentment teòriques a un emplaçament concret sotmès a les pertinents restriccions normatives.

La casa que volem és doncs una exposició que presenta aquesta línea de treball, tot organitzant l’espai expositiu en dos eixos, d’una banda es mostren les nou maquetes dels projectes finalistes del Premi i de l’altre els projectes presentats al Concurs del Carrer Pujades. L’exposició ve acompanyada d’unes projeccions audiovisuals on els membres del jurat del Premi reflexionen al voltant de l’habitatge.

 

 
Versió per a imprimirPDF version