Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Projecte Illa Eficient

Exposició i lliurament de premis del Concurs Illa Eficient

Els projectes finalistes del concurs Illa Eficient, programa pioner a Espanya sobre rehabilitació sostenible, es mostraran a la Sala d’Arts de la Direcció General de Joventut (c. Calàbria 147, Barcelona). La inauguració de l'exposició tindrà lloc el 15 d’abril a les 11 h, i la mostra es podrà visitar fins el 6 de maig. D'altra banda, el dissabte 23 de maig a les 11 h tindrà lloc el lliurament de premis en el marc de la fira Construmat.

L’exposició estarà oberta per a professionals i veïns de l’illa, a qui se’ls convida perquè coneguin els projectes presentats i participin en la votació popular. Durant les tres setmanes de celebració de l’exposició, es realitzaran una sèrie d’activitats amb l’objectiu d’apropar els projectes seleccionats pel jurat als ciutadans de l’illa objecte de concurs. Entre les activitats estrella, se celebrarà una jornada per als veïns amb una xocolatada popular, activitats lúdic-educatives i un concurs de dibuix infantil (de 0 a 14 anys). 

Els objectius del projecte Illa Eficient són estimular una nova forma de resoldre els projectes de rehabilitació sostenible i establir un nou model amb una visió global i multidisciplinària, que faci als ciutadans protagonistes actius del procés del canvi del seu habitatge.

La primera fase del projecte ha estat precisament aquest concurs d'idees sobre els edificis d'una illa de l'Eixample de Barcelona, situada entre els carrers Diputació, Calàbria, Viladomat i Gran Via de les Corts Catalanes, del que ara es presenten els projectes més destacats.

L'Escola Sert coordina el que s'anomena l'"Acció 2" de l’ECREE (Estratègia Catalana de Renovació Energètica d’Edificis de Catalunya), orientada a generar la implicació de la demanda potencial de la renovació d'edificis i activar la formació necessària per als nous perfils professionals a potenciar en aquest sector.

Versió per a imprimirPDF version