Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Con o sin Techo

Imatge: 
©UN HABITAT

ES PRORROGA UNA SETMANA MÉS L'EXPOSICIÓ

Exposició itinerant, promoguda per la Federació Iberoamericana d'Urbanistes (FIU), conjuntament amb el programa de treball Action Without Borders (AWB) de la UIA, sota el patrocini del Ministeri de Foment d'Espanya. 

L’exposició "Con o sin Techo. Mecanismos para la mejora del hábitat en América Latina" mostra la situació de l’hàbitat, en especial de l’hàbitat precari urbà a Amèrica Llatina i els mecanismes que s’apliquen per a la seva millora. L’experiència dels diversos països i actors en la millora de l’hàbitat és un patrimoni que permet la comunicació entre els països d’Amèrica Llatina, així com amb altres països de diferents àrees geogràfiques, base de la cooperació per al mutu enriquiment.
La mostra ha estat dirigida per Lluís Brau com a comissari; Pedro Lorenzo, a la direcció; i Jordi Balari, a la subdirecció.

Inauguració el 17 de febrer a les 19 h a l'espai Picasso del COAC.

Actes paral.lels a la mostra:

21 de febrer a les 19 h: presentació de 'Challenging Practice-workshop: sessions de transformació urbana, per una millor gestió de l'habitat i la ciutat', organitzat conjuntament per Arquitectes Sense Fronteres i UIA. 

10 de març a les 19 h: conferència "ARQUITECTURA APROPIADA Y APROPIABLE …Las propuestas de Carlos González Lobo..." a càrrec de l'arquitecte Humberto González Ortiz

17 de març a les 19 h: taula rodona "La millora de l'hàbitat com a objectiu de la cooperació per al desenvolupament"

Versió per a imprimirPDF version