Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Programa conferència “El valor social de la rehabilitació d’edificis. El cas de Bellvitge Green 2030”

Imatge: 
UPF Barcelona School of Management
El proper 14 de febrer, a les 12 h, es durà a terme la conferència "El valor de la rehabilitació d'edificis. El cas Bellvitge Green 2030", organitzat per la Càtedra d'habitatge digne i sostenible de la UPF-BSM.

La sessió girarà al voltant de la rehabilitació d'edificis, un element imprescindible a l'hora de construir ciutats sostenibles. Per fer-ho possible, han sorgit projectes com el Pacte Verd Europeu i el Pla de Recuperació, que subratllen la necessitat de rehabilitar el parc d’habitatge per millorar-ne l’eficiència energètica, de reduir les emissions de gasos contaminants i millorar el benestar, la qualitat de vida i la salut de les persones.

En aquesta línia, els ponents presentaran un estudi que té com a objectiu mesurar l'impacte social i mediambiental de la rehabilitació del barri de Bellvitge de l'Hospitalet del Llobregat. Per dur a terme aquest estudi, s'ha emprat la metodologia del SROI o retorn social de la inversió, que permet mesurar el retorn social i mediambiental d'un projecte de rehabilitació, en unitats monetàries. El càlcul del valor econòmic, social i mediambiental permet tenir una visió més completa del valor global dels projectes de rehabilitació. 

L'estudi s'ha elaborat en el marc de la Càtedra d’habitatge digne i sostenible de la UPF-BSM, amb la col·laboració de la Fundació Metropolitan House

Programa
12 h Benvinguda a càrrec de Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona

12.10 h Presentació dels resultats de l'estudi, a càrrec dels seus autors, la Sra. Erola Palau i el Dr. Ramon Bastida

12. 45 h Torn de preguntes

13.00 h Intervenció de Sr. José Manuel Martínez-Sierra, director general de la UPF Barcelona School of Management

13.05 h Cloenda, a càrrec de Sr. Rafael Angulo, president de la Fundació Metropolitan House

Us hi podeu inscriure aquí.
Versió per a imprimirPDF version