Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Col·loqui: 'Espai públic, joc i neurodiversitat'

Imatge: 
Unsplash
El proper 23 de gener, a les 17 h, es durà a terme el col·loqui Espai públic, joc i neurodiversitat. Reptes de present i futur pel disseny de l'espai públic inclusius amb la neurodiversitat a la Sala Mirador del COAC.

Liderat per la Universitat Oberta de Catalunya, a través del Laboratori de Transformació Urbana i Canvi Global (TURBA) de l’Internet Interdisciplinary Institute (IN3), i amb l’Ajuntament de Barcelona, l’Institut Global d’Atenció Integral del Neurodesenvolupament (IGAIN), i LEMUR laboratori d’emergències urbanes com a socis, el projecte 'ASD Publics: Activant espais per a la neurodiversitat' té l'objectiu de millorar les àrees públiques de joc per nens i nenes amb Transtorns de l'Espectre Autista.

La conversa reunirà diversos experts en el disseny de l’espai públic i neurodiversitat per parlar sobre el que s’ha construït a Catalunya, quins són els reptes principals i com es podrien abordar.

Programa

17:00 h Benvinguda a càrrec de Sandra Bestraten (Presidenta de la demarcació de Barcelona del COAC) i Sílvia Casorrán Martos (Adjunta a la gerència de l’Arquitecte en Cap, Ajuntament de Barcelona).

17:10 h Presentació Projecte ASD Publics: Activant espais per a la neurodiversitat a càrrec de Blanca Calvo Coixet (Laboratori de Transformació Urbana i Canvi Global, UOC).

17:30 h Col·loqui 'Espai públic, joc i neurodiversitat'

- Emma Cortés, Institut Infància i Adolescència de Barcelona.
- Marta Campos, Federació Catalana d'Autisme.
- Toni Alonso, Lagula Arquitectes.
- Miquel Fernández, Vocal de la demarcació de Barcelona del COAC.
- Raquel Colacios (Moderadora), Laboratori de Transformació Urbana i Canvi Global, UOC.

18:30 h Cloenda

La participació és gratuïta, però cal inscripció.


Versió per a imprimirPDF version