Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Ajuts-cooperació-2023

El COAC obre la Convocatòria 2023 d'Ajuts a la Cooperació Local i Internacional

Imatge: 
© Anna Mas
El COAC, seguint amb la voluntat de continuar fent visible la funció social dels arquitectes, ha obert la dotzena convocatòria per a la concessió d'ajuts a projectes de cooperació al desenvolupament local i internacional relacionats amb l'arquitectura i l'urbanisme.


Poden optar a aquests ajuts les associacions, ONGs, fundacions i altres entitats sense afany de lucre que treballin en el camp de la cooperació al desenvolupament internacional i/o local i comptin per a això amb arquitectes entre els seus col·laboradors, siguin assalariats, voluntaris o amb contracte de prestació de serveis professionals.

Àrees principals: local i internacional
Aquesta convocatòria contempla dues àrees principals d'ajuts: 

- Cooperació al desenvolupament internacional: projectes centrats en el desenvolupament de comunitats pertanyents a països en vies de desenvolupament, on es concentra la màxima pobresa, i/o afectades per catàstrofes naturals o per conflictes.

- Cooperació al desenvolupament local: projectes centrats en el desenvolupament de poblacions que viuen en condicions de desprotecció o risc social en àrees pertanyents al primer món.

Dins de les dues àrees, es preveuen cinc tipus d’ajuts:

a) Construcció o rehabilitació d'habitatges
b) Construcció o rehabilitació d'equipaments comunitaris
c) Construcció o rehabilitació d’infraestructures
d) Construcció o rehabilitació d’espais públics
e) Planificació urbana

La quantitat màxima amb la qual es podrà finançar cadascun dels projectes presentats a la convocatòria internacional serà de 15.000 euros i la mínima de 5.000 euros. Els projectes locals optaran a una subvenció màxima de 4.000 euros  L'import total que es consignarà en aquesta convocatòria és de 47.000 euros.

Presentació de sol·licituds
El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 10 de març a les 13 h. Les persones sol·licitants, que han d'estar col·legiades al COAC, han d'omplir el formulari de sol·licitud i presentar-lo, juntament amb la documentació requerida, per correu electrònic a cooperacio@coac.net o bé presencialment a les Secretaries de les diferents seus col·legials.


Documentació
Descarregueu el formulari de sol·licitud
Consulteu les bases de la convocatòria

Podeu enviar dubtes i consultes, a través de l'adreça cooperacio@coac.net

30/01/2023
Tornar