Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Guim Costa, nou vicedegà del COAC

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El passat 6 d’abril, la Junta de Govern va nomenar Guim Costa Calsamiglia vicedegà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Amb aquest nomenament, el COAC vol reforçar el seu paper de representació del col·lectiu davant les administracions, amb l’objectiu de promoure millores en l’exercici professional, defensar el paper central de l’arquitectura en els reptes de futur i posicionar el valor social i cultural de la professió.

Davant l’actual conjuntura, i d’acord amb els resultats de l’enquesta de la professió, on el 30% dels enquestats demanaven més acció política de la institució, es recupera una figura reconeguda pels estatuts de la institució (article 37). Es busca donar resposta així a aquesta petició col·legial i continuar treballant al servei dels arquitectes i la societat.

Costa, que ha estat vocal de Junta fins al moment, està vinculat a projectes com el Pacte Nacional per a la Renovació Urbana, la celebració del Congrés de la Union Internationale des Architectes (UIA) a Barcelona i l’Agenda Urbana de Catalunya, entre d’altres. 

Arquitecte pluridisciplinari amb visió local i internacional
Llicenciat per l’Escola Superior d'Arquitectura de Barcelona, Guim Costa té estudi propi des d’on desenvolupa projectes d’arquitectura, d’urbanisme i de disseny de mobiliari en l’àmbit nacional i internacional. En paral·lel, i al llarg de la seva trajectòria, ha col·laborat amb el món editorial, a Quaderns d'Arquitectura i Urbanisme i amb l’Editorial Gustavo Gili. El 2011 va fundar l’editora de mobles, Gidlööf Originals.

A més de la seva participació en els òrgans de govern col·legials, Costa és membre de la Comissió Executiva de la Fundació Manuel Blancafort i patró de la Fundació Ginesta.
4/05/2020
Tornar