Imatge corporativa de la campanya de beques de la Fundació Arquia

Oberta la convocatòria de les Beques Arquia per a joves

Imatge: 
© Fundació Arquia

Com cada any, la Fundació Arquia ja ha obert la convocatòria per accedir a les Beques Arquia destinades a joves arquitectes i estudiants i que tenen per objectiu oferir ajuts econòmics, així com un impuls a les seves carreres professionals. Per a aquesta edició s’han obert tres modalitats d’ajudes, que es poden sol·licitar fins a la primavera:

· Beques Arquia Pràctiques Professionals: A través d’ARQUIA/BECAS, hi ha obertes fins a 37 beques adreçades a estudiants en els últims anys de carrera i a joves arquitectes per a la realització de pràctiques professionals en estudis europeus d'arquitectura i altres institucions del sector. Existeixen dues modalitats de participació: expedient acadèmic i concurs. El termini d'inscripció finalitza el 22 d'abril a les 12 h. 

· Beca Arquia d'Investigació:
impulsada en col·laboració amb la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando, aquesta beca busca impulsar la realització d'un projecte d'investigació en l'àmbit de l'arquitectura. Amb una dotació de 18.000 €, la beca es desenvoluparà durant un període de sis mesos a la ciutat de Nova York. El termini d'inscripció finalitza el 31 de març a les 12 h.  

· Ajuts a estudiants d'arquitectura
aquest últim programa té per objectiu facilitar l’accés o la continuació dels estudis d’arquitectura a aquelles persones que tinguin dificultats econòmiques. S'adjudicaran 50 ajuts, amb una dotació màxima de 500 € cada un, adreçats a estudiants matriculats en universitats d'Espanya. El termini d'inscripció finalitza l'11 de març a les 12 h. 

Podeu trobar més informació al de la Fundació Arquia.

14/01/2022
Tornar