Èxit de participació en la donació solidària de llibres per a pacients de COVID-19

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La donació de llibres solidaris d’arquitectes, organitzada pel COAC i la Cooperativa Jordi Capell, ha estat un èxit de participació. En només vuit dies, s'han recollit 430 llibres que, amb motiu de Sant Jordi, han estat lliurats a l’Hospital Clínic de Barcelona. 

La presidenta de la Demarcació de Barcelona, Sandra Bestraten, ha sigut l’encarregada de fer l’entrega del material en una trobada a l’Hotel Catalonia Plaza on, en representació dels arquitectes, ha mostrat el suport de la nostra professió als pacients i a tot el personal de l’Hospital. 

Els llibres, que han estat donats des dels municipis de Barcelona, Badalona, Sant Boi de Llobregat, Castelldefels i Sant Cugat del Vallès, serviran per amenitzar l’estada dels més de 150 pacients ingressats per coronavirus i al personal. Tots els llibres han estat dedicats. 

Gràcies per col·laborar-hi! 

Des del COAC, volem donar les gràcies als arquitectes que han donat llibres a través d’aquesta iniciativa. Amb la seva generositat, el nostre col·lectiu ha pogut posar el seu granet de sorra perquè cap malalt es quedi sense un llibre per Sant Jordi. 

Finalment, també volem agrair a la Cooperativa Jordi Capell les tasques de recollida del material.
23/04/2020
Tornar