llibres solidaris

Arquitectes en acció: llibres solidaris d'arquitectes

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Amb col·laboració de la cooperativa Jordi Capell, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya posa en marxa una campanya de recollida solidària de llibres a domicili per fer-los arribar a pacients ingressats per COVID-19. El material recollit s’adreçarà a l'Hotel-Hospital-HDOM, l'hotel medicalitzat que depèn de l’Hospital Clínic amb capacitat per a més de 300 pacients.

Conscients de la solitud i les llargues estades que experimenten els pacients de coronavirus, amb aquesta campanya volem ser útils a les persones que més estan patint la malaltia. És per això que, en el marc de la Diada de Sant Jordi, volem que el màxim nombre de persones puguin rebre el llibre d’un arquitecte.

A través d’aquesta iniciativa, el COAC vol poder fer entrega d’un llibre per a cadascun dels pacients, motiu pel qual, el material pot anar opcionalment acompanyat d’una breu dedicació per part dels arquitectes donants. Amb aquest objectiu, fins al dia de Sant Jordi es realitzaran les tasques de recollida.

Com funciona el sistema de recollida de llibres?
Si estàs interessat a col·laborar i pertanys a la Demarcació de Barcelona*, registra’t en el següent formulari. En funció de les sol·licituds, localitzacions i logística, us confirmarem la recollida al més aviat possible. El nostre desig és poder arribar a tots vosaltres.

La quantitat mínima de llibres a entregar és de 10. Llibres sobre arquitectura, novel·les policíaques, viatges, passatemps... qualsevol temàtica serà benvinguda. L’objectiu és amenitzar el temps de confinament, per aquest motiu, recomanem evitar donar llibres molt tècnics o d’un contingut altament especialitzat per a professionals de l’arquitectura.

Tot i que la desinfecció dels llibres s’assumirà des de l’organització receptora del material, es demana que els llibres estiguin en bones condicions d’estat i higièniques.

*Per raons logístiques i de calendari, el servei de recollida de llibres a domicili s’iniciarà a la ciutat de Barcelona i es gestionarà a la resta de la demarcació en funció de les sol·licituds rebudes, amb la possibilitat d’allargar la campanya més enllà de la Diada.
 
14/04/2020
Tornar