Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Exposició 'A través de les pesqueres. L...

  Exposició 'A través de les pesqueres. L...

  En la introducció del seu llibre Les pesqueres de l’Estany de Banyoles (Quaderns de Banyoles, n. 23, 2021), Jeroni Moner ens explica que: “a principi dels anys vuitanta, i quan el cap de cultura de la Delegació a Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya era l’arquitecte Josep Riera Micaló, [...], en va proposar la publicació (del llibre).

  Entitat organitzadora: COAC

  Exposició

 • "Picasso, l'urbanisme i la síntesi de...

  "Picasso, l'urbanisme i la síntesi de...

  El Centre Obert d’Arquitectura, impulsat pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, se suma a l’Any Picasso, que commemora els 50 anys de la mort de l’artista, amb l’exposició ‘Picasso, l’urbanisme i la síntesi de les arts’.

  Entitat organitzadora: Centre Obert d’Arquitectura

  Barcelona

  Gratuït

  Exposició

 • Exposició 'Viure en Comunitat en les coope...

  Exposició 'Viure en Comunitat en les coope...

  La sala d’exposicions Pia Almoina de la Demarcació de Girona del COAC acull del 4 de desembre de 2023 al 14 de gener de 2024, l’exposició ‘Viure en comunitat en les cooperatives d’habitatge’, en la qual es recullen 19 experiències d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús que ja estan en marxa a Barcelona.

  Entitat organitzadora: COAC

  Girona

  Gratuït

  Exposició

 • Exposició: Llum interior

  Exposició: Llum interior

  La seu del COAC a Vic acollirà l’exposició “Llum interior”, una mostra del projecte OBAC de l’arquitecte Martí Campabadal, amb la col·laboració d'Àlex García.Obac neix el febrer del 2021, en ple context postpandèmic, quan dos amics comencen a donar forma al projecte a partir d'una impressora 3D i el primer disseny d'un llum que sorgeix fruit d’una barreja de curiositat i necessitat.

  Entitat organitzadora: COAC

  Vic

  Gratuït

  Exposició

 • Exposició “Recordar per reivindicar”

  Exposició “Recordar per reivindicar”

  Inauguració: dijous 19 d'octubre, a les 19 horesLa Delegació de la Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) acull del 19 d’octubre de 2023 al 7 de gener de 2024, l’exposició “Habitar per conèixer. Recordar per descobrir. Observar per reivindicar”, la mostra resultant de la Beca ENFooCA 22-23 Premis Arnau Bartrina Luque.

  Entitat organitzadora: COAC

  Olot

  Gratuït

  Exposició

 • Exposició: Obres premiades en els Premis d...

  Exposició: Obres premiades en els Premis d...

  La Delegació de l’Alt Empordà del COAC acull fins al 7 de gener de 2024, l'exposició de les obres premiades de la 25a edició dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2023.

  Entitat organitzadora: COAC

  Figueres

  Gratuït

  Exposició

 • 50 anys d'arquitectura. 1973-2023

  50 anys d'arquitectura. 1973-2023

  En el marc de la commemoració patronal, s’inaugura una exposició digital que recull una mostra de treballs d’alguns dels companys arquitectes que l’any 2023 han celebrat els seus cinquanta anys de col·legiació.

  Entitat organitzadora: COAC

  En línia

  Gratuït

  Exposició

 • Exposició "Francesc Català-Roca. Arquitect...

  Exposició "Francesc Català-Roca. Arquitect...

  Exposició de la sèrie COL·LECCIÓ per commemorar el centenari del naixement del fotògraf Francesc Català-Roca, el fons del qual està dipositat a l’Arxiu Històric del COAC.

  Entitat organitzadora: Centre Obert d’Arquitectura, COAC

  Tortosa

  Gratuït

  Exposició

 • Mirades fotogràfiques: L'aiga com a modela...

  Mirades fotogràfiques: L'aiga com a modela...

  La primera mostra del cicle MIRADES, dedicat enguany a l'AIGUA, integra una vintena d'imatges del fotògraf Mariano Cebolla i ofereix una mirada d’aquest element natural i com aquest, tal com el títol indica, modela el paisatge de les Terres de l’Ebre.L'exposició forma part de la sèrie "Col·leccions COAC", amb material fotogràfic de l’Arxiu Històric del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

  Entitat organitzadora: Centre Obert d’Arquitectura, COAC

  Tortosa

  Gratuït

  Exposició

 • Els Palaus del Gattopardo

  Els Palaus del Gattopardo

  Res en Luchino Visconti es casual. Un cineasta que col·loca roba d’època dins dels armaris per recolzar els actors en el seu treball de personatge, encara que la càmera no acabi filmant aquelles peces, és un director que escull molt bé les seves localitzacions i treballa sobre certeses.

  Entitat organitzadora: Centre Obert d’Arquitectura

  Barcelona

  Gratuït

  Conferència

 • MIRADES: Indústries Fluvials. L'aigua com...

  MIRADES: Indústries Fluvials. L'aigua com...

  La segona exposició del cicle MIRADES, dedicat enguany a l'Aigua, presenta a la seu de Manresa de la Demarcació de les Comarques Centrals una vintena d'imatges de la fotògrafa Judith Casas, que mostren un recorregut per les indústries fluvials i com l'aigua ha portat i porta identitat al territori.

  Entitat organitzadora: Centre Obert d’Arquitectura, COAC

  Manresa

  Gratuït

  Exposició

 • Taller infantil 'Pampallugues de Nadal...

  Taller infantil 'Pampallugues de Nadal...

  Per desè any consecutiu, la Demarcació de Girona del COAC organitza el taller infantil ‘Pampallugues de Nadal’ per apropar l’arquitectura als infants durant les festes de Nadal construint el tradicional fanalet d’anar a esperar els Reis de l’Orient.

  Entitat organitzadora: COAC

  Girona

  Gratuït

  Jornada

 • Domesticar la casa i el carrer - Conferència de...

  Domesticar la casa i el carrer - Conferència de...

  "Domesticar la casa i el carrer" és el leitmotiv que es repeteix en l'obra del jove estudi d'arquitectura Cierto Estudio, amb projectes que abasten des del disseny d'espais domèstics fins a la seva recent experiència de reurbanització del carrer de Consell de Cent, en ple centre de l'Eixample barceloní.

  Entitat organitzadora: Centre Obert d’Arquitectura, COAC

  Tarragona

  Gratuït

  Conferència

 • Exposició + Conferència: "Arquitectures se...

  Exposició + Conferència: "Arquitectures se...

  El dijous 9 de novembre a les 19:30h tindrà lloc la conferència “Arquitectures sense pedigrí”, a càrrec del comissari de l’exposició Moisés Puente. L’exposició es podrà visitar al Vestíbul de la Demarcació de Lleida del COAC fins el dia 11 de desembre.

  Entitat organitzadora: COAC

  Lleida

  Gratuït

  Conferència

 • Exposició 'Francesc Català-Roca. Arquitect...

  Exposició 'Francesc Català-Roca. Arquitect...

  La sala d'exposicions Pia Almoina de la Demarcació de Girona del COAC acull, fins el 10 de desembre, la itinerància de la mostra ‘Francesc Català-Roca. Arquitectura sense pedigrí’ que s'endinsa en les arquitectures anònimes anteriors a la Revolució Industrial que el fotògraf Francesc Català-Roca va captar en els nombrosos viatges a Espanya que va realitza, les quals van servir, també, per il·lustrar guies regionals.

  Entitat organitzadora: COAC

  Girona

  Gratuït

  Exposició

 • Exposició ‘25 edicions dels Premis d’Arquitectu...

  Exposició ‘25 edicions dels Premis d’Arquitectu...

  Del 2 de juny fins al 10 de desembre, la sala La Cova acull una exposició que presenta les 156 obres premiades en els Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona des del 1997 fins a l'actualitat. Les obres estan organitzades per any i s'inclouen informacions sobre el jurat que les va premiar, així com el títol, els autors i el premi corresponent. Cal destacar que l'any 2023 és l'únic que incorpora tots els seleccionats.

  Entitat organitzadora: COAC

  Girona

  Gratuït

  Exposició

 • ArquiLlibres: Dona una segona vida als llibres...

  ArquiLlibres: Dona una segona vida als llibres...

  Els professionals de l’arquitectura tenim en els llibres uns grans aliats durant els anys d’estudi i d’exercici de la professió. Per promoure l’economia circular, des del COAC volem facilitar la reutilització d'aquests llibres i, a la vegada, contribuir a teixir una xarxa entre diferents generacions d’arquitectes.

  Entitat organitzadora: COAC

  Barcelona

  Gratuït

  Presentació

 • Conferència 'Els Tossols de Bosc de Tosca...

  Conferència 'Els Tossols de Bosc de Tosca...

  El divendres 1 de desembre de 2023, a les 19 hores, la seu de la Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC acull la conferència ‘Els Tossols del Bosc de Tosca’, a càrrec de Llorenç Planagumà, centrada en els tossols de la Zona Volcànica de la Garrotxa; unes morfologies que es localitzen damunt d'algunes colades de lava i que formen petits turons que han estat aprofitats històricament pels pobladors que hi han

  Entitat organitzadora: COAC

  Olot

  Gratuït

  Conferència

 • Cicle Next Generation: Visita a la Casa Golferi...

  Cicle Next Generation: Visita a la Casa Golferi...

  Durant el mes de novembre, i aprofitant les Trobades d’Arquitectura de Proximitat, la Demarcació de Barcelona del COAC inicia un cicle de visites guiades per posar en valor la rehabilitació energètica i la construcció sostenible en projectes de rehabilitació i obra nova.

  Entitat organitzadora: COAC

  Barcelona

  Gratuït

  Visita

 • Exposició: Clima, cos, plaer. Arquitectura i ti...

  Exposició: Clima, cos, plaer. Arquitectura i ti...

  Durant les últimes dues dècades, i davant la creixent preocupació pel medi ambient i el canvi climàtic, l’arquitectura ha explorat les oportunitats obertes pels camps de la termodinàmica i l'ecologia. Centrant-se en un enfocament quantitatiu, aquestes disciplines han estat utilitzades per respondre amb rigor i precisió a aquest repte.

  Entitat organitzadora: Centre Obert d’Arquitectura

  Barcelona

  Gratuït

  Conferència

 • #PremisArqGi 2023. Visita a les obres del Baix...

  #PremisArqGi 2023. Visita a les obres del Baix...

  Amb motiu dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2023, el Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC organitza una visita a les obres seleccionades i premiades d'enguany del Baix Empordà, el dissabte 25 de novembre, al matí.Programa de la visita10.00 h.- Casa PIN8 a Forallac, de PMMT arquitectura (Patricio Martínez)

  Entitat organitzadora: COAC

  Gratuït

  Visita

Pàgines