Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • 8a edició de la Mostra d'Arqui

  8a edició de la Mostra d'Arqui

  El programa Mostres d'Arquitectura del COAC recull l'herència de les biennals i triennals organitzades des de les diferents seus col·legials, buscant potenciar i divulgar el treball dels arquitectes arreu del territori català. També persegueix, no obstant, mostrar altres maneres d'exercir aquest ofici –basat en la transversalitat i la resolució d'entorns complexos– que van més enllà de les atribucions clàssiques.

 • 3a edició de la Mostra d'Arqui

  3a edició de la Mostra d'Arqui

  La Demarcació de Barcelona del COAC, a través de la Taula de Mostres, convoca la 3a edició de la Mostra d’Arquitectura Catalana de Barcelona amb l’objectiu de registrar, destacar i divulgar la feina realitzada pels arquitectes en l’àmbit territorial del Barcelonès i el Baix Llobregat.

 • 11 obres són reconegudes en els Pre

  11 obres són reconegudes en els Pre

  El passat 7 de juny, la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya va acollir l’Acte de lliurament de la 22a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, una de les accions culturals amb més rellevància dins el sector de l’arquitectura i la construcció a la província de Girona.

 • Visita a la Seu d'Ègara: Esglé

  Visita a la Seu d'Ègara: Esglé

  La Delegació del Vallès, conjuntament amb el Museu de Terrassa, va organitzar el passat 1 de juny una visita en família a les Esglésies de Sant Pere de Terrassa.

 • El disseny d'un habitatge bioc

  El disseny d'un habitatge bioc

  El disseny d’un habitatge bioclimàtic a la Seu d’Urgell guanya el Premi COAC per a Treballs de Recerca 2019 d’estudiants de batxillerat de l’Alt Pirineu i Aran, organitzat per la Delegació del Pirineu de la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

 • Èxit de participació a la Festa d

  Èxit de participació a la Festa d

  La Festa d'Arquitectura #PlantemSomnis #FemPaisatge, celebrada el diumenge 19 de maig al Parc de Collserola, va ser un èxit de participació amb gairebé un miler d'assistents. En bona part, famílies dels alumnes, mestres i professors i arquitectes que han participat en els darrers mesos en l'activitat Arquitectura a les Aules.

 • Progecte Magnet a Reus - Arquitecte

  Progecte Magnet a Reus - Arquitecte

  El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a la Demarcació de Tarragona i l’Escola d’Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili s’han aliat amb l’escola Marià Fortuny de Reus, la qual va ser escollida per desenvolupar un programa Magnet després de presentar la seva candidatura a la convocatòria anual.

 • Entrega de Premis de la 5a Mostra d

  Entrega de Premis de la 5a Mostra d

  La Demarcació de Lleida del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya va entregar, el passat 2 de maig a l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), els premis de la 5a Mostra d'Arquitectura de les Terres de Lleida i del 5è Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes on es distingeixen les obres més significatives en l'àmbit de la província de Lleida, acabades entre el 2014 i el 2018.

  Entitat organitzadora: COAC Lleida

 • Joan Margarit guanya el Premi Reina

  Joan Margarit guanya el Premi Reina

  El 7 de maig es va fer públic el 28è Premi Reina Sofia de Poesia Iberoamericana, atorgat enguany a Joan Margarit. L'arquitecte català suma així un altre reconeixement internacional a la seva extensa i guardonada trajectòria.

Pàgines