Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Quatre instal·lacions efímeres dels Premis d’Ar...

  Quatre instal·lacions efímeres dels Premis d’Ar...

  Del 23 de maig al 7 de juliol, quatre muntatges temporals ubicats en espais estratègics de les ciutats de Figueres (Plaça de l’Ajuntament), Girona (Plaça de la Independència), Olot (Plaça 1 d’octubre) i Banyoles (Parc de la Muralla), permeten veure els 24 projectes que han passat la fase de seleccionats en la 26a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, els quals englobe

  Entitat organitzadora: COAC

  Gratuït

  Exposició

 • Exposició 'Viure amb l'aigua'. P...

  Exposició 'Viure amb l'aigua'. P...

  La Delegació de l'Alt Empordà del COAC acull l'exposició 'Viure amb l'aigua', comissariada pels arquitectes Anna Maria Bordas i Miquel Peiró. Aquesta exposició mostra els treballs fets pel taller liderat per bordas+peiro en el marc del Workshop internacional WAVE, organitzat per l'Instituto Universitario Architettura Venezia (IUAV) al juliol de 2023.

  Entitat organitzadora: COAC

  Figueres

  Gratuït

  Exposició

 • Exposició: Mirades. Paisatges íntims

  Exposició: Mirades. Paisatges íntims

  Conferència inaugural a càrrec de Carles Sánchez: dijous, 22 de febrer de 2024, a les 19 hores

  Entitat organitzadora: COAC

  Girona

  Gratuït

  Exposició

 • Exposició de la 4a edició de la Mostra d'A...

  Exposició de la 4a edició de la Mostra d'A...

  El proper 16 de maig a les 18.30h tindrà lloc, a l'espai Picasso de la seu de Plaça Nova a Barcelona, la inauguració de l'exposició de la 4a edició de la Mostra d'Arquitectura de Barcelona, la qual presenta totes les obres i treballa presentats en aquesta edició del certamen.

  Entitat organitzadora: Centre Obert d’Arquitectura, COAC

  Barcelona

  Gratuït

  Exposició

 • Festa d'Arquitectura de l'Eixample

  Festa d'Arquitectura de l'Eixample

  Igual que l’arquitecte Rafael Guastavino fa gairebé un segle va innovar amb la construcció de la volta a la catalana, a la Festa d’Arquitectura de l’Eixample, en l’eix de vianants que connecta París amb Rosselló, en els propis menjadors de la Residència d’estudiants, descobrirem com arquitectes catalans segueixen portant la ceràmica i la volta catalana als seus límits estructurals i artístics, que segueixen trencant totes les fronteres.

  Entitat organitzadora: COAC

  Barcelona

  Gratuït

  Festa

 • Festa d'Arquitectura de Sant Andreu

  Festa d'Arquitectura de Sant Andreu

  A la Festa d'Arquitectura de Sant Andreu explicarem el nou projecte de remodelació de la plaça del Canòdrom, un projecte per a l’ús del ciutadà que complementa l’espai públic de l’Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica, un edifici catalogat de Bonet i Castellana.11h Exposició del projecte Adequació de l’Edifici del Canòdrom (2BMFG Arquitectes)11-14h Visites guiades a l’edifici

  Entitat organitzadora: COAC

  Barcelona

  Gratuït

  Festa

 • Festa d'Arquitectura d'Horta-Guinardó

  Festa d'Arquitectura d'Horta-Guinardó

  Aprofitant la Festa Major del barri i acompanyats de música i tallers familiars, la Festa d’Horta-Guinardó proposa fer una “fontada” a la Font d’en Fargas al voltant del quiosc modernista, un lloc únic a la ciutat que s'ha preservat i restaurat recentment amb molt de rigor que espera recuperar aviat la seva activitat.12h Exposició del projecte de restauració de la Plaça Font d’en Fargues (Genís Planelles Arq.)

  Entitat organitzadora: COAC

  Barcelona

  Gratuït

  Festa

 • Festa d'Arquitectura de Sants-Montjuïc

  Festa d'Arquitectura de Sants-Montjuïc

  A la Festa d’Arquitectura de Sants-Montjuïc posem èmfasi en la importància d’un nou Passeig de la Zona Franca amb la rambla lateral que permeti, a través dels comerços, comunicar els parcs en els interiors d’illa i convertir-se en una de les portes al Parc equipat de Montjuïc. Coincidint amb la Festa de l’Associació de Comerciants reivindiquem el valor del comerç de proximitat i la seva funció de cohesió de la vida quotidiana.

  Entitat organitzadora: COAC

  Barcelona

  Gratuït

  Festa

 • Acte de lliurament dels Premis d'Aquitectu...

  Acte de lliurament dels Premis d'Aquitectu...

  El divendres 7 de juny, a les 19.30 hores, el món de l’arquitectura juntament amb el de la construcció, el de la cultura i l’emprenedoria tenen una cita important: l'Acte de lliurament dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2024. Després de conèixer els guardonats, s’inaugurarà l’exposició dels projectes seleccionats i premiats d’aquesta edició.

  Entitat organitzadora: COAC

  Girona

  Gratuït

  Jornada

 • Exposició 'Obres seleccionades dels Premis...

  Exposició 'Obres seleccionades dels Premis...

  Des del 23 de maig fins al 6 de juny, la sala Pia Almoina de la Demarcació de Girona del COAC acull l'exposició de les obres seleccionades dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2024 – 26a edició.

  Entitat organitzadora: COAC

  Girona

  Gratuït

  Exposició

 • Exposició: Arquitectura i diumenge. Josep Llinà...

  Exposició: Arquitectura i diumenge. Josep Llinà...

  La inauguració de l'exposició "Arquitectura i diumenge. Josep Llinàs" tindrà lloc el 19 de març a les 18.30 h.

  Entitat organitzadora: Centre Obert d’Arquitectura

  Barcelona

  Gratuït

  Exposició

 • Festa d'Arquitectura de Nou Barris

  Festa d'Arquitectura de Nou Barris

  A la Festa d'Arquitectura de Nou Barris ens proposem visibilitzar l'Ateneu La Bòbila, situat en un edifici i un entorn que ha estat Destacat a la 4a Mostra d'Arquitectura de Barcelona, així com la voluntat de crear nous eixos verds al barri. Porta la teva bicicleta!11h Exposició del Projecte Parc i Ateneu de Plaça Sóller (Barrio Peraire Arquitectes)11.30h Exposició Projecte Ateneu la Bòbila (Gestió Ateneu)

  Entitat organitzadora: COAC

  Barcelona

  Gratuït

  Festa

 • Festa d'Arquitectura de Sarrià-Sant Gervas...

  Festa d'Arquitectura de Sarrià-Sant Gervas...

  A la Festa d’Arquitectura de Sarrià-Sant Gervasi seguim transformant els entorns del CAS Sarrià per obrir-lo al barri i generar oportunitats de trobada i possibilitats d’interacció entre persones. Gaudirem d’un taller familiar per descobrir el Jardí Fènix, un oasi desconegut en plena transformació al districte de Sarrià.11-13h Taller “Cultivem en família” (Edgar Peñas, Projecte Jardí Fènix + CC Pere Pruna)

  Entitat organitzadora: COAC

  Barcelona

  Gratuït

  Festa

 • Exposició: Fent camí. Eduard Aragonès

  Exposició: Fent camí. Eduard Aragonès

  La seu del COAC a Terrassa acull, des del 22 de març fins al 31 de maig, l'exposició ‘Fent camí’ del fotògraf Eduard Aragonès."La gent camina per diferents motius, per anar a la feina, per acudir a una cita, per allunyar-se d'alguna cosa, o només per plaer. Pots simplement caminar o anar en bicicleta, però en qualsevol cas estàs "fent camí". 

  Entitat organitzadora: COAC

  Terrassa

  Gratuït

  Exposició

 • Explorant la sensopercepció a l'obra de Pi...

  Explorant la sensopercepció a l'obra de Pi...

  El proper dijous 30 de maig a les 18.30h, Koncha Pinós presenta una fascinant exploració de la intersecció entre l’art i la neurociència, utilitzant l’obra de Pablo Picasso com a cas d’estudi emblemàtic. Durant la presentació, s’analitzen diversos aspectes clau que revelen la complexa relació entre la sensopercepció i l’expressió artística des d’una perspectiva científica.

  Entitat organitzadora: Centre Obert d’Arquitectura

  Barcelona

  Gratuït

  Conferència

 • Viatge a Oslo

  Viatge a Oslo

  El Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC organitza de nou la programació de viatges arquitectònics. Enguany, es proposa la visita a la ciutat d’Oslo del 23 al 26 de maig.L’escapada permetrà descobrir les principals obres arquitectòniques, així com la configuració urbanística i paisatgística de la capital noruega, que conté una riquesa històrica i moderna molt destacable que fa de la ciutat un entorn únic.

  Entitat organitzadora: COAC

  Visita

 • Festa d'Arquitectura de Ciutat Vella

  Festa d'Arquitectura de Ciutat Vella

  A la Festa d'Arquitectura de Ciutat Vella, després de l'any Picasso, posem en valor la Seu del COAC a Plaça Nova, un edifici a descobrir al centre de la ciutat.

  Entitat organitzadora: COAC

  Barcelona

  Gratuït

  Festa

 • Festa d'Arquitectura de Gràcia

  Festa d'Arquitectura de Gràcia

  A la Festa d’Arquitectura de Gràcia ens trobarem a la plaça de la Virreina per escoltar els “serenos” del silenci, una experiència de sensibilització acústica construïda amb tecnologia 3D entre arquitectes i estudiants, convidant de forma creativa a la convivència entre l’oci i la vida quotidiana a l’espai públic de la ciutat.11h Presentació festa del Silenci12h Taller de sensibilització acústica txikung (qigong) (La Casa del Silenci)

  Entitat organitzadora: COAC

  Barcelona

  Gratuït

  Festa

 • Sortida a Reus | fets urbans - Guia d'arqu...

  Sortida a Reus | fets urbans - Guia d'arqu...

  El dissabte 25 de maig de 2024, la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitza, juntament amb l'Ajuntament de Reus i l'Escola d'Arquitectura de Reus, una sortida a Reus 'Primera parada - 01 Camí de Castellvell' per la Guia d'arquitectura de Reus - fets urbans.

  Entitat organitzadora: COAC

  Tarragona

  Gratuït

  Visita

 • Cloenda del cicle avantguarda | [M] Masterclass...

  Cloenda del cicle avantguarda | [M] Masterclass...

  Dins de la programació cultural del cicle AVANTGUARDA, tenim l'oportunitat d'escoltar a l'arquitecta Mariona Genís, que ens oferirà una masterclass sota la temàtica del academicisme, amb el títol 'aprendre [amb i des de] l'arquitectura'. Presenta l’acte l'Anna Castellà d’Arjub.

  Entitat organitzadora: Centre Obert d’Arquitectura, COAC

  Tarragona

  Gratuït

  Conferència

 • Presentació del llibre "El radar americà...

  Presentació del llibre "El radar americà...

  El radar americà és un documental visual i d’investigació històrica sobre art, arquitectura i disseny construït a partir de la biografia i l’arxiu personal de l’arquitecte, artista i galerista Lanfranco Bombelli (Milà, 1921-Cadaques, 2008).

  Entitat organitzadora: Centre Obert d’Arquitectura, Cooperativa Jordi Capell

  Barcelona

  Gratuït

  Presentació

Pàgines