Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Exposició: "Línies dures. Edificis, dissen...

  Exposició: "Línies dures. Edificis, dissen...

  Comissari: Valentín RomaInauguració: divendres 3 de febrer, 17 h

  Entitat organitzadora: Centre Obert d’Arquitectura, La Virreina

  Barcelona

  Gratuït

  Exposició

 • Exposició "Correa & Milá, en perspecti...

  Exposició "Correa & Milá, en perspecti...

  El 2024 se celebra el centenari del naixement de Federico Correa (Barcelona, 1924 - 2020) i d’Alfonso Milá (Barcelona, 1924 - 2009), una de les parelles d’arquitectes barcelonins més influents de la segona meitat del segle XX. Reivindicar el seu llegat coincidint amb tal efemèride els semblaria, possiblement, un convencionalisme sense rellevància.

  Entitat organitzadora: Centre Obert d’Arquitectura

  Barcelona

  Gratuït

  Exposició

 • Exposició "Arquitectures Buides"

  Exposició "Arquitectures Buides"

  Treball fotogràfic sobre alguns edificis i construccions abandonats al llarg del territori de l’illa de Mallorca, realitzades per l’arquitecte i fotògraf d’arquitectura Lluís Bort. Aquestes construccions, en moltes ocasions, es van erigir per a complir una funció molt concreta i amb el pas dels anys van quedar obsoletes i oblidades.

  Entitat organitzadora: Centre Obert d’Arquitectura, COAC

  Tarragona

  Gratuït

  Exposició

 • Exposició ‘Obres presentades a la 25a edició de...

  Exposició ‘Obres presentades a la 25a edició de...

  La Demarcació de Girona del COAC acull, del 6 de març al 7 de maig, l’exposició de les 88 obres presentades en la 25a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona. Cada un dels projectes, identificant segons la categoria a la qual està adscrit - Arquitectures, Interiors, Paisatges i Efímers – es mostra a través de fotografies, plànols i la seva memòria.

  Entitat organitzadora: Centre Obert d’Arquitectura

  Girona

  Gratuït

  Exposició

 • Viatge a Basilea

  Viatge a Basilea

  El Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC reprèn la programació de viatges arquitectònics i ho fa amb una sortida a la ciutat de Basilea, del 29 d’abril a l’1 de maig, com a activitat paral·lela a l’exposició ‘Valònia-Brussel·les, Barcelona i Basilea_espais de vida compartida’, mostra resultant de la sisena edició del Cities Connection Project.

  Entitat organitzadora: COAC

  Visita

 • Exposició: "Per durar"

  Exposició: "Per durar"

  La seu del COAC a Vic acull l’exposició "PER DURAR", un recull de fotografies del treball de més d’un centenar de dones que, el mes de març del 2018, van participar en les feines de restauració dels arrebossats tradicionals de la concessió Allou-Sana, al poblat de Tangassogo (Tiébélé), situat al sud de Burkina Faso.

  Entitat organitzadora: Centre Obert d’Arquitectura

  Vic

  Gratuït

  Exposició

 • Exposició Costa Esbravada. L’afany especulador...

  Exposició Costa Esbravada. L’afany especulador...

  El Centre Cultural La Mercè de Girona acull l’exposició Costa Esbravada. L’afany especulador que ha menystingut i degradat la Costa Brava’, en la qual el periodista Miquel Riera mostra a través de diverses instantànies les barbaritats constructives perpetrades de Portbou a Blanes.

  Entitat organitzadora: COAC

  Girona

  Gratuït

  Exposició

 • Exposició: "El romànic del temps d’Oliba...

  Exposició: "El romànic del temps d’Oliba...

  La seu del COAC a Manresa acollirà l’exposició “El romànic del temps d’Oliba”, comissariada per la documentalista Maria Antònia Carrasco, l’arquitecte Joan Closa, l’historiador de l’art David Galí i l’infògraf Jordi Grabau.

  Entitat organitzadora: COAC

  Manresa

  Gratuït

  Exposició

 • Cicle Mobilitat. La perspectiva de gènere en le...

  Cicle Mobilitat. La perspectiva de gènere en le...

  La Delegació Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) continua amb el cicle Mobilitat programant una nova jornada, que tindrà lloc el 21 d'abril, a les 19 hores, centrada en la Perspectiva de gènere en les transformacions urbanes, i emmarcada en la commemoració del Dia de la Dona 2023.

  Entitat organitzadora: COAC

  Olot

  Gratuït

  Taula rodona

 • 8a Mostra d’Arquitectura del Vallès a Granoller...

  8a Mostra d’Arquitectura del Vallès a Granoller...

  L’exposició de la 8a Mostra d’Arquitectura del Vallès continua la seva itinerància pels municipis de la comarca. Després de visitar l’Ajuntament de Matadepera, ara es troba exposada a la Biblioteca Roca Umbert de Granollers, fins al 21 d’abril. 

  Entitat organitzadora: COAC

  Granollers

  Gratuït

  Exposició

 • Sortida a Rodez i visita al Museu Soulages, obr...

  Sortida a Rodez i visita al Museu Soulages, obr...

  La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC organitza una sortida a França amb el següent programa:DISSABTE 15 D'ABRIL: Sortida de Vic. Esmorzar i dinar en ruta a càrrec dels participants. Visita al poble de Conques abans d’arribar a Rodez. Sopar i allotjament inclosos.DIUMENGE 16 D’ABRIL:

  Entitat organitzadora: COAC

  Visita

 • Debat ‘Costa Brava. Costa Esbravada?

  Debat ‘Costa Brava. Costa Esbravada?

  En el marc de l’exposició ‘Costa Esbravada. L’afany especulador que ha menystingut i degradat la Costa Brava. Fotografies de Miquel Riera’, el dimecres 12 d’abril de 2023, a les 19 hores, tindrà lloc el debat ‘Costa Brava. Costa Esbravada?’ al Centre Cultural La Mercè de Girona (Pujada de la Mercè, 12. Girona).

  Entitat organitzadora: COAC

  Girona

  Gratuït

  Taula rodona

 • Exposició 'Domestic Workspaces' a Olo...

  Exposició 'Domestic Workspaces' a Olo...

  Del 12 de gener al 2 d'abril, la sala d’exposicions de la Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC acull la mostra “Domestic Workspaces”, en la qual la il·lustradora i arquitecta Sílvia Garcia Camps (Manresa, 1990) ha captat l’essència de 42 despatxos d’arquitectura, tant nacionals com internacionals, per donar a conèixer el panorama arquitectònic actual des d’una altra perspectiva: la domesticitat dels estudis.

  Entitat organitzadora: COAC

  Olot

  Gratuït

  Exposició

 • Exposició: "Som fills del nostre paisatge...

  Exposició: "Som fills del nostre paisatge...

  La Delegació del Vallès del COAC acull l’exposició ‘Som fills del nostre paisatge’ de l’arquitecte Franc Fernández.

  Entitat organitzadora: COAC

  Terrassa

  Gratuït

  Exposició

 • Unboxing The Library. Una mirada sobre els fons...

  Unboxing The Library. Una mirada sobre els fons...

  Continuen el cicle ‘Unboxing the library. Una mirada sobre els fons de la Biblioteca’, l’activitat impulsada per la Biblioteca del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya per tal de donar major visibilitat a la riquesa bibliogràfica que custodia.

  Entitat organitzadora: Centre Obert d’Arquitectura

  Barcelona

  Gratuït

  Conferència

 • Exposició 'Obres premiades i seleccionades...

  Exposició 'Obres premiades i seleccionades...

  Del 10 de gener al 26 de març de 2023, la sala d'exposicions de la Delegació de l'Alt Empordà del COAC acull la mostra que recull les obres premiades i seleccionades de la 24a edició dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona.

  Entitat organitzadora: COAC

  Figueres

  Gratuït

  Exposició

 • Barcelona dedica un espai de la ciutat a l...

  Barcelona dedica un espai de la ciutat a l...

  La ciutat de Barcelona ha decidit dedicar un racó del Parc de Collserola a la memòria de l'arquitecta Rosa Barba Casanovas (Barcelona, 1948-2000). Aquest canvi ha estat promogut pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, a petició de la Biennal Internacional del Paisatge, de la qual va ser promotora i que atorga, en homenatge seu, el Premi Internacional de Paisatge Rosa Barba.

  Entitat organitzadora: Vàries entitats

  Barcelona

  Gratuït

  Conferència

 • Festes d'Arquitectura 2023. Horta-Guinardó...

  Festes d'Arquitectura 2023. Horta-Guinardó...

  Convertim la nova plaça de l’Illa de les Bugaderes en un safareig, en homenatge a les dones d’Horta! Amb tallers de serigrafia, d’experimentació amb aigua i dibuix amb aquarel·la, celebrarem que s’ha aconseguit salvar dues cases, els pous i els safarejos d’aquest entorn i entendrem millor el passat, present i futur d’aquest recent estrenat espai públic.Activitats programades:

  Entitat organitzadora: Centre Obert d’Arquitectura

  Barcelona

  Gratuït

  Conferència

 • Oscar Niemeyer. Poeta de les corbes

  Oscar Niemeyer. Poeta de les corbes

  L'exposició inclou 42+1 fotografies realitzades per Eugeni Abella i Asensio, captades durant els anys 2017, 2018 i 2022 al Centre Cultural Internacional Oscar Niemeyer de la ciutat d'Avilés.Les imatges exposades són una mirada intencionada i molt personal de l'autor amb l'objectiu de donar relleu a l'esplèndida arquitectura que Niemeyer projectà a Avilés, sent l'única obra de l'arquitecte brasiler que podem gaudir a tot l'estat espanyol.

  Entitat organitzadora: Centre Obert d’Arquitectura, COAC

  Tarragona

  Gratuït

  Exposició

 • Exposició 'Domestic Workspaces' a Vic

  Exposició 'Domestic Workspaces' a Vic

  Del 24 de febrer al 24 de març, la Sala d’exposicions de la seu de Vic del COAC acull la mostra “Domestic Workspaces”, en la qual la il·lustradora i arquitecta Sílvia Garcia Camps (Manresa, 1990) ha captat l’essència de 42 despatxos d’arquitectura, tant nacionals com internacionals, per donar a conèixer el panorama arquitectònic actual des d’una altra perspectiva: la domesticitat dels estudis.

  Entitat organitzadora: COAC

  Vic

  Gratuït

  Exposició

 • Conferència de Xevi Bayona

  Conferència de Xevi Bayona

  Una conferència presencial on tindrem l’oportunitat d’escoltar a l’arquitecte Xevi Bayona, que ens parlarà sobre la trajectòria de l’estudi i dels seus projectes més rellevants.

  Entitat organitzadora: Centre Obert d’Arquitectura

  Tarragona

  Gratuït

  Conferència

Pàgines