Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Espai Bombers

Jornada Tècnica: La prevenció d’incendis en la rehabilitació d’edificis catalogats

Imatge: 
Espai Bombers

El Codi Tècnic de l’Edificació, a través dels Documents Bàsics de Seguretat en cas d’Incendi (DB-SI) i de Seguretat d’Utilització i Accessibilitat (DB-SUA), prescriu les condicions mínimes que un edifici ha de garantir en matèria de seguretat davant l’acció del foc. Aquestes prescripcions són fàcilment incorporades en el disseny i construcció d’una edificació d’obra nova, però poden ser molt difícils d’assolir en un edifici existent. Si, a més, cal preservar parcial o totalment els elements de valor patrimonial que el composin (elements estructurals, escales obertes, finestrals...), estem davant d’una equació de difícil solució.

Bombers de l’Ajuntament de Barcelona han organitzat la jornada tècnica “La prevenció d’incendis en la rehabilitació d’edificis catalogats”, adreçada principalment a tècnics projectistes, tècnics municipals i empreses instal·ladores, amb l’objectiu de constatar les dificultats bàsiques de rehabilitació d’edificis catalogats als requeriments del CTE i exposar possibles vies de solució compatibles amb el propi CTE.

Entre altres ponents, participaran en la sessió els arquitectes Montserrat Vilardaga, Cap de l’Oficina Consultora Tècnica del COAC; Antoni Vilanova, president de l'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA), i Francesc Labastida, arquitecte expert en la matèria. Consulteu el programa complet de la sessió.

La jornada tindrà lloc el dimecres 19 d’abril a l’Espai Bombers (C. Lleida, 30 - Barcelona) i també es podrà seguir en línia.

Inscripcions
Les persones interessades poden sol·licitar la inscripció a través del correu electrònic espaibombers@bcn.cat, especificant nom, cognoms, empresa, càrrec, dades de contacte i preferència d'assistència presencial o remota.

Aquells que que hagin manifestat l’interès d’assistir remotament i els que no hagin pogut ser admesos presencialment, rebran per correu electrònic l’enllaç per connectar-se a la jornada.
 
Versió per a imprimirPDF version