Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Jornada de difusió del nou Codi d’Accessibilitat de Catalunya

Imatge: 
Pexels
En el marc de les sessions informatives que organitza el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya per donar a conèixer el nou Codi d'Accessibilitat, se celebrarà una jornada a la seu del COAC de Barcelona el dimecres 24 d'abril a les 17.00 h.

En aquesta sessió s'explicarà, des d’una visió general, què regula el Codi d'Accessibilitat, els objectius de la norma, les novetats que conté, els ajustos raonables i els terminis d’execució, així com la seva importància per a la transformació de Catalunya en un país referent en accessibilitat.

La jornada anirà a càrrec d'Enric Rovira-Beleta, arquitecte amb més de 40 anys d’experiència en accessibilitat. És professor a la School of Architecture UIC Barcelona i director del Postgrau internacional "Expert en Accessibilitat". És també vocal en el Consell d’Accessibilitat del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i ha col·laborat activament en la Llei i Codi. Ha estat el responsable d’accessibilitat en els comitès assessors de projectes emblemàtics com els Jocs Olímpics i Paralímpics Barcelona 92, el Fòrum de les Cultures de Barcelona, l’Expo de Saragossa 2008 i l’Alhambra-Generalife, entre d’altres. També ha publicat diversos llibres i articles sobre la matèria.
Inscriu-te per seguir l'acte per streaming

Consulta la resta de jornades previstes en relació a l'aprovació del Codi d'Accessibilitat.
Versió per a imprimirPDF version