Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Rehabilitació d'edificis

Gestió de la rehabilitació energètica. Jornada de Networking amb Administradors de Finques i Arquitectes tècnics

Imatge: 
© Andres Flajszer
L'Oficina Tècnica de Rehabilitació del COAC organitza, juntament amb el Col·legi de l'Arquitectura Tècnica de Barcelona (CATEB) i el Col·legi d'Administradors de Finques de Barcelona - Lleida (CAFBL), una jornada de networking al voltant de la rehabilitació d'edificis amb criteris d’eficiència energètica.

Vols conèixer les experiències d’altres companys arquitectes, arquitectes tècnics i administradors de finques? Comparteix la teva experiència i crea aliances amb administradors i tècnics que ja s’han posat mans a l'obra. La trobada se celebrarà a la seu del CAFBL (Carrer de Mallorca, 214. Barcelona), el proper 20 de juny a les 12 h.

Durant la jornada, es parlarà de la pedagogia a la ciutadania en termes de manteniment, conservació i rehabilitació, i de la nova relació professional entre els administradors i els tècnics. També es tractarà l’impuls que suposen les subvencions disponibles, així com les dificultats i èxits en aquest procés de manteniment i rehabilitació. Recordem que una òptima gestió de la rehabilitació pot afavorir el posicionament dels tècnics i els administradors, donant un nou valor afegit a la nostra professió.

Es comptarà amb les intervencions de:

· Victor Forns, coordinador OTRC d'Administradors de Finques
· Eva Bonet, coordinadora, OTR de l’Arquitectura Tècnica
· Claudia Pecharroman, OTR del COAC

Cal inscripció prèvia ja que l'aforament és limitat.

Un cop celebrada la trobada, es valorarà la possibilitat d'organitzar noves sessions tant a Barcelona com arreu del territori.

Versió per a imprimirPDF version