Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

Nous sistemes constructius amb fusta

Comencem un cicle de conferències sobre nous sistemes constructius amb fusta

Imatge: 
©
En el marc del curs "Nous sistemes constructius: Fusta", que comença el 9 de novembre, l'Escola Sert i l'Àrea de Cultura del COAC organitzen un cicle de conferències que comptarà amb la participació de reconeguts arquitectes. Les conferències són gratuïtes, però cal inscripció prèvia:

1. Arquitectura positiva
Dimarts 9 de novembre a les 17.30 h
A càrrec de: Josep Bunyesc
Com podem fer edificis que no necessitin gairebé gens d'energia per funcionar? Coneixerem els criteris energètics i la base física per entendre com els edificis poden produir energia i, amb una sèrie d’exemples reals, descobrirem com es pot construir aquesta realitat d’energia positiva a diferents climes i diferents geografies, i com aquests sistemes s’adapten al necessari futur descarbonitzat.
Més informació i inscripcions

2. El procés constructiu com a conformador de l'espai
Dimarts 16 de novembre a les 17.30 h
A càrrec de: Francisco Cifuentes
Per construir amb un material s'ha de conèixer la seva naturalesa. Els sistemes constructius no són un catàleg de solucions que s'apliquen al projecte, sinó que cada material inicia un sistema constructiu que s'imposa en el desenvolupament del projecte. De manera que material, sistema constructiu i projecte evolucionen conjuntament per finalitzar amb una obra que tingui totes les claus resoltes.
Més informació i inscripcions

3. Atmosferes domèstiques
Dimarts 23 de novembre a les 15 h
A càrrec de: Ramon Bosch i Bet Capdeferro
Sembla avui més oportú que mai col·locar novament el focus sobre la capacitat de les nostres construccions de configurar atmosferes sorgides de la domesticació del clima i no pas de la seva negació. Això ens condueix a imaginar l’habitatge com a suport físic i climàtic, ecosistema obert disponible per acollir les formes conegudes d’habitar i totes les seves possibles variants insospitades.
Més informació i inscripcions


Curs de l'Escola Sert "Nous sistemes constructius: Fusta"
La construcció amb fusta està experimentant un auge indiscutible. Aquest curs tractarà com la reducció de l’impacte mediambiental, la millora de les prestacions tèrmiques i de confort, i la qualitat, rapidesa i fiabilitat de la construcció en fusta fan d'aquest sistema una alternativa inqüestionable. Per a més informació i inscripcions, visita el web de l'Escola Sert.
15/10/2021
Tornar