Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Noia treballant amb un ordinador

5è aniversari de l'Associació Catalana de Project Management: Premi ACPM i conferència de Xavier Marcet

Imatge: 
© Karolina Grabowska (Pexels)

NOVETAT! El termini de presentació de propostes s'ha prorrogat fins al 26 de maig.

L'Associació Catalana de Project Management (ACPM) convoca la primera edició del Premi a la Millor Direcció Integrada de Projecte, amb motiu de la celebració del 5è anivesari de l'Associació i els 10 anys del Grup de Treball de Project Management del COAC.

Fins al 26 de maig es poden presentar propostes al correu electrònic info@acpm.cat, indicant a l'assumpte "Candidatura Premi ACPM 2023".  Podeu consultar les Bases de la convocatòria i la Fitxa de candidatura aquí.

Les 3 propostes finalistes presentaran els seus treballs durant l'acte de celebració de l'aniversari, que tindrà lloc el 15 de juny a les 18.30 h a la Sala Mirador del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

Aquest dia, comptarem amb la participació destacada de Xavier Marcet, que ens parlarà sobre “El Management del Segle XXI”.

Xavier Marcet és president de Lead to Change, consultora d'innovació i estratègia per a empreses, administracions i universitats. Presideix també la Druker Society de Barcelona i és professor de la BSM – Pompeu Fabra. Imparteix més de 75 conferències a l'any, i escriu articles a diferents mitjans sobre management humanista, estratègia empresarial, innovació i emprenedoria. Ha escrit llibres com "Coses que aprenem després", "Esquivar la mediocritat" o l'últim "Créixer fent créixer".

Després del lliurament de premis, compartirem una copa de cava i networking.

Cal inscripció prèvia, ja que l'aforament es limitat.

Versió per a imprimirPDF version