Les Dones Fem ciutat

Parlem d'urbanisme de gènere al cicle Les Dones FEM

Imatge: 
© Stocksnap

Recupereu el vídeo de la jornada.

El Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC continua amb el cicle de xerrades "Les dones fem". Sota el títol “Fem Ciutat”, el dilluns 18 de gener a les 18 h es podrà seguir en línia la xerrada i taula rodona sobre l’urbanisme de gènere.

L’objectiu és exposar els reptes a què s’enfronten les ciutats i com donar-hi resposta des de la perspectiva de gènere, la qual defensa les ciutats s'han de pensar tenint en compte les diferents circumstàncies vitals, no només per a les activitats productives sinó també a les cures. L'urbanisme de gènere planteja una ciutat més amable, més propera, amb espais que ens facin sentir còmodes i segurs, com una extensió de casa nostra.

L’acte comptarà amb la participació de Noelia González Sigüenza, arquitecta-urbanista, arquitecta municipal de l’Ajuntament del Vendrell; Mónica Beguer Jornet, arquitecta-urbanista, sòcia fundadora del despatx d’urbanistes TerritorisXLM; Julia Goula Mejón, arquitecta, cofundadora d’Equal Saree i Greta Tresserra, arquitecta especialitzada en desenvolupament sostenible de ciutats i territoris. S'explicaran diferents actuacions realitzades amb perspectiva de gènere i posteriorment es comentaran les seves experiències.

Presentarà l'acte Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona.

La sessió es durà a terme a través de Microsoft Teams.  Inscripcions obertes

Cicle de xerrades "Les dones fem"
El cicle organitzat pel Grup Obert de Dones Arquitectes s'emmarca en el punt 7 del decàleg "El nostre clam per l'equitat", de la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial, que estableix que "el Col·legi ha d’implementar paritàriament la visibilització de les dones al món professional".

Amb el suport de:

 

Cicle patrocinat per:
 

Versió per a imprimirPDF version