Dimecres Tecnològics: Crea projectes més sostenibles i rendibles compensant les emissions de CO2

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El 21 d'octubre a les 11 h, tindrà lloc el proper Dimecres Tecnològic, organitzat conjuntament amb l'ITeC. La sessió, a càrrec de Licinio Alfaro, cap del Departament de Construcció sostenible de l'ITeC, porta per títol "Crea projectes més sostenibles i rendibles compensant les emissions de CO2".

El programa TCQi-GMA permet calcular els impactes ambientals en projectes d'edificació i obra civil, en obra nova, rehabilitació i enderroc. Adoptant aquest nou programari en la gestió de projectes, podràs, a través del teu model BIM o a través del teu pressupost, prioritzar i optimitzar els teus esforços en el disseny sostenible. A més, combinat amb la base de dades de l'ITeC, el BEDEC, ofereix informació sobre les emissions de CO2 de tots els processos constructius d'una obra, materials, maquinària, transport, etc.

A més, permet compensar la petjada de carboni dels projectes i de la gestió d'edificis existents. Això és possible gràcies al fet que l’ITeC, amb la seva plataforma de comerç d'emissions, dóna accés a diversos projectes de desenvolupament sostenible que estan reconeguts per a la compensació de les emissions.

Presentarà l'acte Pere Castelltort, secretari de la Junta de Govern del COAC.

La sessió serà gratuïta, però cal inscripció prèvia.
Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l'enllaç per seguir l'acte en directe.

Acte organitzat conjuntament amb:

Versió per a imprimirPDF version