Canvis en el servei de correu electrònic COAC

El COAC ha realitzat un canvi de plataforma i proveïdor de correu electrònic col·legial

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

En el marc dels projectes de transformació digital en els quals està immers el COAC, hem realitzat el canvi de plataforma i proveïdor de correu electrònic col·legial, amb l'objectiu d'aconseguir una millora substancial en la qualitat del servei.

Per facilitar-vos al màxim la comoditat del canvi i l'èxit final, la migració de les bústies de correu a la nova plataforma s'ha fet de forma esglaonada per blocs entre l'1 de setembre i el 15 de desembre de 2020. Per dur-la a terme, us hem contactat per correu electrònic a través de l'adreça afectada, informant-vos del procés de migració, dia i hora de la teva migració i les tasques prèvies a fer.

Gràcies per comptar amb la vostra col·laboració durant aquest procés, que en tot moment compta amb el suport del nostre equip TIC.

Els dominis actuals del correu (@coac.net, @coac.cat i @coac.es) seguiran sent els mateixos, no hi haurà cap canvi en aquest sentit. La capacitat de cada bústia serà de 10 GB, amb la possibilitat que sigui superior en cas de necessitat.

Us agraïm la vostra col·laboració i estem a la vostra disposició al telèfon d'atenció a l'arquitecte 933067803 ext. 5.

 

Vídeo Manuals correu COAC Emaas

 

 Webmail  COAC Emaas 

11/10/2020
Tornar