Política de privacitat dels butlletins del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya

Introducció:
Amb la informació que li proporcionarem a continuació el COL·LEGI D´ARQUITECTES DE CATALUNYA (en endavant: "COAC"), vol que vostè conegui quina és la política de privacitat aplicada respecte a les seves dades personals en relació al registre als seus butlletins electrònics (també en endavant: "els Butlletins").

Responsable del tractament:
Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), corporació de dret públic inscrita al Registre de Col·legis Professionals del Departament de Justícia amb el número ARQ/C-20. NIF Q0875010A.

Dades de contacte:
Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) Plaça Nova 5, 08002-Barcelona dadespersonals@coac.net http://arquitectes.cat Telèfons - 933067803 (Atenció a l’arquitecte) / 933067841 (Atenció al ciutadà).

Compliment de la normativa de protecció de dades:
El COAC, compleix tots els requisits establerts per la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, i totes les dades sota la nostra responsabilitat, es tracten d’acord amb les exigències legals.

Mesures de Seguretat:
Es guardaran les degudes mesures de seguretat tant tècniques i organitzatives, que garanteixen la confidencialitat i protecció de les dades.

Finalitat:
Les dades que ens faciliti i aquelles que es puguin obtenir de la seva relació amb nosaltres seran incorporades a un fitxer o fitxers titularitat del COAC amb les finalitats de manteniment, compliment, desenvolupament, control i gestió de la seva subscripció als butlletins electrònics.

Comunicació de dades:
El COAC no cedirà o comunicarà les seves dades a tercers sense obtenir prèviament el seu consentiment informat, llevat dels casos en què hagi de fer-ho per imperatiu legal o per poder donar el servei. A aquest efecte, l’informem que per a l'enviament dels Butlletins, utilitzem Mailchimp, un servei de l'empresa The Rocket Science Group LLC, 675 Ponce de Leon Avenue NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 United States. Consulteu les condicions legals i de privacitat de Mailchimp aquí, únicament disponibles en anglès. A efectes del Reglament General de Protecció de Dades, Mailchimp certifica els acords amb els marcs de Privacy Shield d’Estats Units i Suïssa, com podeu veure aquí en castellà.

El servei recull informació estadística sobre l'apertura dels correus electrònics utilitzant tecnologies estàndards com per exemple web beacons, que ens ajuda a monitoritzar i generar butlletins més interessants, pel que ens autoritza, en cas que ens faciliti les seves dades, a que puguin ser transferides a la citada empresa amb les finalitats especificades.

Dades de tercers:
Si vostè ens ha facilitat dades personals d’un tercer garanteix que, amb caràcter previ l´haurà informat i obtingut el seu consentiment en relació als extrems aquí exposats.

Gestió de la subscripció als butlletins:
Vostè pot gestionar la subscripció als  butlletins o comunicacions col.legials tant a través del web col.legial com de l’enllaç que  apareix a la part inferior de cadascun dels butlletins o comunicacions.

Exercici de drets:
Les persones titulars podran exercitar els drets de transparència, informació, accés, rectificació, supressió, dret a l’oblit, portabilitat, limitació i oposició al tractament de les seves dades personals adreçant-se al Col·legi d'Arquitectes de Catalunya a les adreces física o electrònica indicades a l’apartat «Dades de contacte», acreditant la seva identitat mitjançant DNI, passaport o document equivalent vàlid a Espanya.

Reclamacions:
Les persones que considerin que s’ha produït un tractament il·lícit de les seves dades personals  poden presentar reclamació davant d’una autoritat de control com l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades o l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Conegui més sobre les condicions legals i la política de privacitat del COAC:
- Avís legal
RGPD. Tractament de dades personals
Versió per a imprimirPDF version