Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
L'OCT actualitza l’exemple de memòria del projecte d'un edifici plurifamiliar

L'OCT actualitza l’exemple de memòria del projecte d'un edifici plurifamiliar

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Arran de l’entrada en vigor del Codi Estructural (RD 470/2021) i la darrera modificació del Codi Tècnic de l'Edificació (RD 450/2022), l'Oficina Consultora Tècnica del COAC continua amb la tasca d'actualització dels documents de suport al projecte disponibles per als col·legiats.

En aquesta línia, s'ha publicat al web l'actualització de l'exemple de Memòria del Projecte bàsic i d'execució d'un edifici d'habitatges, incorporant els canvis introduïts pel Codi Estructural i els derivats de la modificació del CTE. Pel que fa a aquest últim, s’han tractat els aspectes relacionats amb el desplegament de la infraestructura per a la recàrrega del vehicle elèctric en els edificis, així com la incorporació de l'ús habitatge en l'obligatorietat de generació elèctrica amb energies renovables.

L'exemple de Memòria, aplicat a un edifici d'habitatges amb local comercial, aparcament i trasters, està fet en coherència amb el document ”Comprovació del contingut formal del projecte”, en el qual s'estructura la informació del projecte i el contingut del mateix segons les prescripcions del CTE. Es tracta d'un document elaborat per l'OCT com a eina d'ajuda per a la redacció dels projectes.

· Accés a l'exemple de Memòria 
(disponible per als col·legiats que tinguin contractat el Tram Complementari, tant en format word com pdf)

Recordem que, per a més informació, teniu a la vostra disposició una pàgina específica sobre les darreres modificacions del CTE amb tota la documentació informativa elaborada per l'OCT, i també disposeu d’una sèrie de guies d’aplicació del Codi Estructural.
  
 

16/05/2023
Tornar