El COAC col·labora amb la Fundació Contorno Urbano per Millorar el Parc del Mirador de l’Hospitalet

El COAC col·labora amb la Fundació Contorno Urbano per millorar el Parc del Mirador de l’Hospitalet

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El COAC, a través del seu Grup d’Arquitectes de L’Hospitalet, i la Fundació Contorno Urbano han impulsat conjuntament un projecte per adaptar el Parc del Mirador de L’Hospitalet, un solar situat entre els barris de la Florida i Sant Josep.

El solar era una parcel·la municipal en desús, molt degradada, que s’ha anat recuperant de manera comunitària en un projecte liderat per la Fundació Contorno Urbano anomenat MODUL. La participació de col·laboradors, patrocinadors, proveïdors i voluntaris ha estat clau per construir un projecte que ha comptat amb el recolzament del COAC obtenint un dels Ajuts a la Cooperació 2020

Així, des de principis de setembre, i especialment en les últimes setmanes, s’ha avançat per fer realitat el nou centre ecològic cultural a L'Hospitalet de Llobregat, amb una participació rècord de prop de 180 persones entre el 13 i el 23 d'octubre.

Festa d’Arquitectura de L’Hospitalet
El passat 17 d’octubre, diversos alumnes de centres educatius, alumnes de l’ETSAB i veïns de L’Hospitalet van participar, seguint els criteris de grups bombolla, en diverses accions com la construcció de l’espai MODUL o una plantada d’arbres. Aquesta jornada va materialitzar la Festa de l’Arquitectura de L’Hospitalet que no es va poder celebrar el mes de maig tal com estava prevista, en el marc de la Setmana de l’Arquitectura, degut a la situació de pandèmia.

Més informació
Fotografies de les accions dutes a terme el 17 d'octubre
Document de la Festa d’Arquitectura de L’Hospitalet, que es va celebrar online durant el confinament.

Vídeo de la jornada:
15/12/2020
Tornar