Festa d'arquitectura besos

Festa d'Arquitectura del Besòs: "Bicicletada de Santa Coloma de Gramenet fins a Badalona"

Imatge: 
© Jorge Franganillo
Divendres 18 de juny se celebra la Festa d’Arquitectura del Besòs, organitzada pel Grup d’Arquitectes del Besòs junt amb BICI Cultura BCN. Dedicada a l’últim tram del riu Besòs i el litoral, consistirà en una bicicletada pel Parc Fluvial del riu i el litoral badaloní.

El punt de trobada i inici de la ruta serà a les 17.30 h la sortida del metro de Can Zam (L9) a Santa Coloma de Gramenet i l’arribada, prevista cap a les 19.30 h, serà al “xiringuito” Kailua a la Platja dels Pescadors de Badalona.

Al llarg del recorregut, es podran visitar edificis emblemàtics del Besòs, com La Ciba, la Fàbrica de Cartó Llandrich, les 3 xemeneies, la fàbrica CACI o la Llauna, tots ells part important del patrimoni industrial de l’àrea; tocant al litoral la pedalada també passarà pel Port de Badalona, el Pont del Petroli, i la rambla de Badalona, on es concentren un altre conjunt d’edificis rellevants.

Per apuntar-se, només cal enviar un correu electrònic a BICI Cultura BCN a biciculturabcn@gmail.com (es faran grups de màxim 20 persones).


En finalitzar la ruta, de 19.30 a 20.30 h, es farà una trobada amb el Grup d’Arquitectes del Besòs al “xiringuito” Kailua a la Platja dels Pescadors de Badalona (Passeig Marítim, s/n).

 
Versió per a imprimirPDF version